Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Calamari met boter, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- boter, calamari, citroen, citroensap, knoflook en peterselie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, citroen, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: