Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, curry, groente, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, rijst, rode paprika, rode wijn, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: