Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, groente, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, specerijen, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: