399 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercayennepepercitroendilledragoneieidooiereiwitgelatineknoflookmayonaisemelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Donkerbruine bloemkool met slagroom

Ingrediënten:
bloemkool, bloemkoolblad, boter, citroensap, citroentijm, dennennaalden, dennenolie, dennentakje, mierikswortel, room, water, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Crème d'amandine - Abrikozencrème

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, crème fraîche, gedroogde abrikozen, kaimak, mascarpone, oranjebloesemwater, pistaches, slagroom, suiker, water en yoghurt

Keuken:
Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met speck en appelroom

Ingrediënten:
citroensap, groene appel, italiaans speck, magere yoghurt, mierikswortel, peper, room, stokbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelli met citroen

Ingrediënten:
boter, citroensap, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Capelli d'angelo met kreeft

Ingrediënten:
boter, capelli d'angelo, citroensap, dragon, imitatiekaviaar, mousserende droge witte wijn, room, visbouillon, kreeftenvlees, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Artlette met terrine van geperste appel

Ingrediënten:
appel, appelsap, boter, braeburn, bruine suiker, citroensap, crème fraîche, granny smith, pectine, pocheersiroop, poedersuiker, roomboterbladerdeeg, rozenwater, slagroom, vanillestokje en venkelzaad

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Fragole allo zabaione e panna

Ingrediënten:
aardbei, cassislikeur, citroensap, eidooier, fijne tafelsuiker, grand marnier, marsala, poedersuiker, room en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenpuree, amarettikoekjes, avocado, citroensap, fijne tafelsuiker, grand marnier, limoncello, melk, room en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, drop, eidooier, fijne tafelsuiker, gemberwortel, melk, melkchocolade, room, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kedgeree

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gerookte schelvis, nootmuskaat, room, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Zalm in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, ei, langkorrelrijst, room, verse dragon, verse peterselie, zalmfilet, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Haal meer recepten op...