Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: