Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonknoflookkorianderlaurierolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreisuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte peperwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoensoep met brood en water

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, calabaza pompoen, druivenpitolie, eikelpompoen, kabochapompoen, knoflook, maïsolie, oud brood, pompoen, reuzepompoen, turkse muts, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige çig köfte

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gerookt paprikapoeder, ijsblokjes, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode chilipeper, sjalot en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode bieten met waterkers, geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, fleur de sel, geitenkaas, ijsblokjes, kappertjes, peper, peterselie, pikante waterkers, rode biet in zoutkorst, rode ui, rode wijnazijn, wasabi-erwten, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Simpele gazpacho - gazpacho simplice

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, doorregen spek, druivenpitolie, eidooier, gyozavellen, ijsblokjes, japanse ingelegde gember, kerrieblad, kimchi, koriander, nuoc mam, peper, runderbouillon, savora mosterd, thaise basilicum, varkensschenkel, yuzu kosho en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gazpacho

Ingrediënten:
ijsblokjes, knoflook, komijnpoeder, komkommer, olijfolie, oudbakken bruinbrood, paprika's, peper, pepertje, sherryazijn, sjalot, soezen, toastjes, tomaten, water en worcestersaus

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van komkommer en zuring

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene paprika, ijsblokjes, knoflook, knoflookolie, komkommer, mosterdzaad, peper, sjalot, suiker, venkelknol, witte wijnazijn, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gazpacho

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

LamsKibbeh

Ingrediënten:
fijne bulgur, gehakt, gemalen piment, water, kaneel, ui, water, mager lamsvlees, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Groentesaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, ijsblokjes, jeneverbessen, kalfsfond, knoflook, laurier, olie, peper, rode port, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Spaghetti Met Mosselen En Langoustines

Ingrediënten:
peterselie, knoflook, knoflook, water, kokkels, water, langoustines, mosselen, olie, olijfolie, peterselie, olijfolie, spaghetti, peterselie, water, wijn, witte wijn, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Cha que

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, kaneelpoeder, mager varkensvlees, maïzena, vissaus, water, witte peper en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Ajo blanco

Ingrediënten:
amandelen, druiven, ijswater, knoflook, melk, olijfolie, oud witbrood, peper, sherryazijn, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...