818 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneieidooiergemberketjap manisknoflookkomkommerkorianderlimoensapmosterdolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesambal oeleksjalotsojasaussuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Sashimi van tonijn met citroen

Ingrediënten:
citroensap, daikon, gekonfijte citroen, koriander, olijfolie, sesamolie en tonijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Misovinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso

Soort:
sous-vide
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / snack of tussendoortje uit Nigella Express:

Wraps met tonijn & met krab en avocado

Ingrediënten:
avocado, citroensap, ijsbergsla, komkommer, mayonaise, sesamolie, tarwetortilla, tonijn, wasabipasta, wit krabvlees en wortel

Soort:
tortilla / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingeend

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge sherry, eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, lichte sojasaus, olie, prei, sesamolie en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Keca[p vinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, rode chilipeper, sesamolie, sushi-azijn en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, eidooier, groene kruiden, harissa, water, misopasta, mosterd, saffraandraadjes, sesamolie, sjalot, wasabipasta en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Koriandervinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fleur de sel, gembersiroop, koriander, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojaolie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Udonnoodles met runderlapjes en kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bieslookbloemen, citroensap, doorregen runderlappen, kimchi, mostarda di frutta, paarse ui, ponzusaus, radijsbloemetjes, rammenasbloemen, runderbouillon, satépoeder, sesamolie, teriyakisaus, udonnoedels en zoute pinda’s

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tare dipsauzen

Ingrediënten:
bosui, citroensap, dashi, eidooier, gele ui, knoflook, mirin, rettich, rode miso, sesamolie, sesamzaad, wasabi en yuzusap

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bouillon met biet en mierikswortel

Ingrediënten:
chioggiabiet, citroensap, dille, dragon, gele biet, mierikswortel, oerbiet, olijfolie, rode biet, sesamolie, tom kha kai van groenten en witte biet

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Pannenkoekrolletjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gerookte zalm, mierikswortelsaus, roomkaas, sesamolie, verse bieslook, verse tuinkruiden en water

Keuken:
Nederlands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Viscurry

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gedroogde kokos, groene chilipepers, knoflook, kokosmelk, kokosnoot, komijn, koriander, kurkuma, limoensap, sesamolie, witvisfilet en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
curry / vis
Haal meer recepten op...