Amuse / diner uit Allerkerst:
Minispiesjes met kalfsvlees en tonijnsaus
- Ingrediënten:
- kerstomaat, citroen, citroensap, kalfsschnitzel, mayonaise, olie, prei en tonijn uit blik
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, ei, fruit, knoflook, laurier, mayonaise, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, tonijn, ui, vlees, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: