Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, courgette, droge witte wijn, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rode paprika, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: