Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Varkensvlees in walnotensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, grof zout, mager varkensvlees, melk, nootmuskaat, walnoten en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, eidooier, gekookte ham, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, varkensgehakt, vlees, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Jamie's comfort food:
Basisrecept uit Provence:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten: