Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten: