Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knoflookpoeder, komkommer, kool, laos, olie, peper, pindakaas, plantaardige olie, sjalot, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit de snelle keuken: