Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
In boter gesmoorde prei
- Ingrediënten:
- boter, peper, prei en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza: