25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbladerdeegbladpeterseliebloemboterchampignoneieidooiereiwitemmental gerasptknoflookkorstdeeg met zaden en kruidenmelknootmuskaatolijfoliepeperpreiricottaroomtijmuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met spek

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en uitgebakken spek

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met pekelvlees

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, pekelvlees, peterselie, roomboter en slagroom

Soort:
quiche
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, crème fraîche, eieren, emmental geraspt, knoflook, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, nootmuskaatpoeder, paddenstoelen, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche groentelinten ricotta

Ingrediënten:
bladpeterselie, cajunkruiden, citroen, courgette, eieren, emmental geraspt, korstdeeg met zaden en kruiden, olijfolie, peper, ricotta, room, wortel en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met prei en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, halfvolle room, hartig korstdeeg, kervel, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Uientaartjes met gorgonzola

Ingrediënten:
hartig deeg, ei, gorgonzola, slagroom, ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Taartjes van kweepeer en drie soorten kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodem, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Goedgevulde paddenstoelenquiche

Ingrediënten:
beukenzwam, bladerdeeg, bundelzwammen, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, bladpeterselie, roomboter, slagroom, tijm en ui

Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, boterdeeg, champignon, droge witte wijn, ei, gruyère, heekfilet, kabeljauwfilet, kruidnagel, peper, slagroom, ui, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vis
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pompoen-preitaart met gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, droge witte wijn, gruyère, kastanjechampignons, knoflook, korstdeeg, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, pompoen, portabello, prei, shiitake, slagroom en tijm

Soort:
quiche / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Taart uit zee - torta alla marinara

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, garnaaltjes, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, ricotta, slagroom, venusschelp, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vleespastei met oesters - oyster and sirloin pie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bosui, cayennepeper, champignon, donker bier, ei, knoflook, oester, olie, prei, runderlende, slagroom, stout, verse peterselie, verse tijm en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruidenkoek - tourte aux herbes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Koken voor twee:

Paddestoelpasteitjes

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, boter, cantharel, champignon, gedroogde morieljes, paprikapoeder, peper, room, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Zalm in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, ei, langkorrelrijst, room, verse dragon, verse peterselie, zalmfilet, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaas en pecantaart

Ingrediënten:
aardappel, blauwschimmelkaas, ei, eidooier, halfvolle room, olijfolie, pecannoten, peterselie, ricotta, room, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentequiche

Ingrediënten:
deeg, broccoli, eieren, gemalen kaas, groene kruiden, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, preiwit, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart