Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kool met boter - embeurrée de chou
- Ingrediënten:
- boter, peper, witte kool en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kool, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit A little bite of Beddington:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: