Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken met kruiden:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek: