Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Jamie's dinners:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: