161 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloneiknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsuikertijmtomaattomatenpureeuivleesbouillonwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pens in Franse saus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, cognac, doorregen buikspek, eierdooier, kalfspoot, kalfssnuit, kruidnagel, peper, runderbouillon, runderpens, ui, verse peterselie, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, braadvet, foelie, knoflook, marsala, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Ossenstaart met mackeson en marjolein

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, gedroogde marjolein, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, knoflook, laurier, mackeson, mosterdpoeder, olie, ossenstaart, pruimtomaten in blik, runderbouillon, ui, vet en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Gebonden bruine runderbouillonsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine runderbouillon, geklaarde boter, mager spek, tomatenpuree, uien, wortel en zwarte peper

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Ispanak çorbasi - Spinaziesoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dille, eidooier, peterselie, runderbouillon, selderijblad, selderijstengel, spinazie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje 2 notities

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vleespastei met pastinaak

Ingrediënten:
appelcider, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaken, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met mierikswortel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, mierikswortelroom, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met basilicum en spinazie

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, spinazie, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Steak & kidneypudding

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cheddar, gemalen piment, gerookt dooregen spek, lamsniertjes, laurier, marmelade, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, runderlappen, stilton, tomatenpuree, ui, varkensniertjes, varkensniervet, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Gesmoorde rundewang

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, groene olijven, jeneverbes, kalfswang, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, polenta, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tomaat in blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Beef & Guinness pie

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen runderlappen, ei, guinness, knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, bladpeterselie, roomboterbladerdeeg, runderbouillon, tijm, ui, worcestershiresaus, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce poivrade - Bruine wildsaus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, marinade, olie, orgaanvlees van wild, peper, reuzel, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees van wild, wildbotten, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Haal meer recepten op...