Recept uit Margriet kookboek:
Runderlappen met pruimen
- Ingrediënten:
- armagnac, boter, cognac, gedroogde pruimen, knoflook, kruidnagel, margarine, olie, rode wijn, runderlappen, ui, wijnazijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: