146 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemkoolboterbroccolicitroeneigroenteknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomsuikertijmuiwaterwitte koolwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzuurkool
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rolletjes van chinese kool

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cayennepeper, chinese kool, cornedbeef, ei, knoflookteen, olie, paneermeel, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, ui, vet spek, zoetzure augurk, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Taart van groene kool

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dille, ei, mayonaise, savooiekool, ui, witte kool, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Gehakt ovenschotel met kool en prei

Ingrediënten:
30plus kaas, aardappel, bak en braad, bloem, kerriepoeder, kipgehakt, kippenbouillonblokje, magere melk, olijfolie, peper, prei, tomaat, tomatenblokjes, ui, water, witte kool en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Spruitenclafoutis

Ingrediënten:
ei, fenegriekzaad, hazelnoot, jonge kaas, meel, peper, roomboter, spruit, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Verse tagliatelle met paarse broccoli en dunnen kaassaus

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, fontina, marjolein, oregano, paarse broccoli, parmezaanse kaas, pastameel tipo '00', tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

'Bubble and squeak' met worstjes en uienjus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, hertenworstjes, kastanjes, knolraap, kruimige aardappelen, laurier, nootmuskaat, olijfolie, prei, rode ui, rozemarijn, runderworstjes, savooiekool, spruiten, ui, varkensworstjes, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Cavolo nero, chocchi & pecorino romano

Ingrediënten:
aardappel, bintje, cavolo nero, desiree, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, tipo 00-bloem, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo 1 notitie

Bijgerecht uit Polpo:

Gratin van bloemkool & fontina

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boerenkaas, boter, emmentaler, fontina, laurier, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, ui, zoutflakes, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Zuurkoolkroketjes Met Gin Mayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, arachideolie, eieren, mosterd, bloem, boter, gin, gin-mayonaise, kruimige aardappels, panko, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Runderwang, boerenkool en bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, kippenbouillon, laurier, melk, peper, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout, zoete sherry, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de pan gebakken tongscharfilets met salsa verder

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, augurk, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, nieuwe aardappelen, paarse broccoli, rode-wijnazijn, tongfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...