Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bruine suiker, citroen, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, honing, knoflook, krenten, kruidnagel, kruidnagelpoeder, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, poedersuiker, specerijen, suiker, ui, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:
Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Recept van Klein Stukje Dan:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: