Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, donkere sojasaus, ei, fijne tafelsuiker, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus, suiker, tofu, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: