102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemboterbruine basterdsuikereiketjap benteng manisknoflookkomkommerlaoslimoensapmelkolieolijfoliepeperpindakaassambal oeleksjalottaugétomaatvruchtensapwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke Southern-slaw

Ingrediënten:
appel, appelciderazijn, citroensap, eidooier, geel mosterdpoeder, groene kool, neutrale olie, peterselie, rode kool, rode ui, suiker en wortel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

La pastilla - Eenpersoonskippenpasteitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, citroensap, ei, eidooier, filodeeg, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, peper, plantaardige olie, poedersuiker, ui, warkavellen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

TACO’S

Ingrediënten:
aardbeien, avocado, bosbessen, boter, citroensap, eidooier, eieren, maïzena, frambozen, koriander, limoen, maïsmeel, mango, mayonaise, olie, pannenkoeken, rode bessen, rode chilipeper, rode ui, suiker, zout, water en zomerfruit

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Lamsvleesblanquette - blanquette d'agneau

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, citroensap, eierdooier, lamsschouder, nootmuskaat, peper, suiker, ui, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / feestdagen
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte haring met gember

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, gele ui, haringfilet, stemgember, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Kruidige, gebakken mie

Ingrediënten:
citroensap, ei, eiermie, garnaal, gele basterdsuiker, kipfilet, knoflook, lente ui, pinda, rode peper, taugé, thaise vissaus, varkenshaas en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in scherpe saus - sambal goreng telor Bali

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gemalen chilipeper, goela djawa, kemirienoten, knoflook, laos, limoensap, margarine, sambal trassi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gepocheerde eieren - goelai telor molaboh

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, dunne kokosmelk, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, maïsolie, sambal oelek, sambal trassi, taugé, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...