270 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenoliepaprikapeperpeterseliesuikertijmtomaatuiwaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pastasalade Met Bloemkool, Olijven En Ingemaakte Groenten

Ingrediënten:
andijvie, ansjovis, azijn, bindsla, bloemkool, dressing, groene olijven, groenten, italiaanse groenten, water, water, olie, olijfolie, olijven, paprika, pasta, rigatoni, sla, water, wittewijnazijn, zout, 
zout en peper, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Salade du shabbat - Salade van gekookte groenten

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, harissa, paprikapoeder, raapjes, selderij, vastkokende aardappels, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

italiaanse salade

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, bloemkool, champignon, diepvrieserwten, ei, olie, sperziebonen, verse peterselie, wijnazijn, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

quiche slanke kwark

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, citroen, emmental geraspt, gember, kervel, komkommer, korstdeeg met zaden en kruiden, kwark, melk, olijfolie, peper, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zelfgemaakte pickles

Ingrediënten:
bloemkool, droge witte wijn, honing, knoflook, korianderzaad, laurierblad, moscatelazijn, olijfolie, rode biet, rode chilipeper, suiker, witte balsamicoazijn, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade à la jardinière

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisfilet, bloemkool, champignons uit blik, doperwten uit blik, dragonazijn, ei, olie, peper, peterselie, radijs, sperziebonen uit blik, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Ingemaakte groenten - groenten à la grecque

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, champignon, citroen, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Salade van rauwe groenten op zuur

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkoolroosjes, courgette, extra vergine olijfolie, raapjes, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde groente

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Grand aioli

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, eidooier, eieren, grof zout, laurierblaadjes, melk, olijfolie, rodewijnazijn, sperziebonen, knoflook, visbouillon, witbrood, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...