Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroendragondroge witte wijneieidooierknoflookolijfoliesjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sla met peterselie

Ingrediënten:
citroensap, honing, mesclun, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Saus van venkelzaad en peterselie

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen venkelzaad, knoflook, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Peterseliesaus met jamón serrano

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, serranoham, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Snelle couscous-salade met paprika en feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, couscous, feta, gegrilde paprika, komkommer, rode ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:

Mijn favoriete coleslaw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, engelse mosterd, mayonaise, rode appel, rode ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:

In het blad gegrilde maïskolven

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gedroogde rode peper, maiskolven, zout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Warme octopussalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemige aardappel, chiliflakes, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, octopus, peterseliesteeltjes, selderijstelen, ui, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Hilbeh uit Calcutta

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, gemalen fenegriekzaad, gember, groene chilipeper, koriander, peper en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Haal meer recepten op...