Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit United states of cakes:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept van Food & Friends:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit De truffel: