Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groene paprika, groentebouillon, laurier, peper, prei, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken: