Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadocitroencitroensapgemberknoflookkokosmelkkomijnzaadkurkumalimoenlimoensapolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uisuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Mungbonenhummus met koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Tomatensoep met griesmeel en koriander

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, koriander, mild paprikapoeder, olijfolie, semolina, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Okra met tomaten, citroen en koriander

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, ingemaakte citroen, koriander, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, okra, olijfolie, peterselieblad, rode chilipeper, rode paprika, tomaat, ui, water, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Urad dal met kokos en koriander

Ingrediënten:
fruitjes, garam masala, geklaarde boter, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, kokos, kokosroom, koriander, limoen, tomaten, ui, zout, zwarte urad dal en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Harissa

Ingrediënten:
cayennepeper, gegrilde paprika, gemalen korianderzaad, rode chilipeper, saffraan, tomatenpuree en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Channa masala met gele bloemkoolrijst

Ingrediënten:
agavesiroop, bloemkool, garam masala, gemalen korianderzaad, kikkererwten, kurkuma, mangochutney, papadums, plantaardige olie, knoflook, tomaat uit blik, tomatenpuree, gember, verse koriander, water en zout

Soort:
curry / vegetarisch
Haal meer recepten op...