50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterboterhamchocoladecitroeneifetafruitgeitenkaasgroentekikkererwtenknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierundvleesuivleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biefstuk brood met sla

Ingrediënten:
biefstuk, boter, boterhammen, feta, grof zeezout, lente-ui, olijfolie extra vergine, peterselie, rodewijnazijn, slamelange, vlees, zongedroogde tomaten, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gevulde rollade - farsu magru

Ingrediënten:
brood, caciocavallo, droge rode wijn, ei, mortadella, olijfolie, peper, prosciutto, provolone, rundergehakt, runderrollade, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Vleescarpaccio

Ingrediënten:
artisjok, asiago stagionato, brood, citroen, olijfolie, parmezaanse kaas en rundvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta 'ncasciata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, broodkruim, ei, ham, kippenlever, knoflook, maccheroni, mozzarella, olijfolie, pecorino, rundvlees en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Gehaktballen

Ingrediënten:
basilicum, brood, dijonmosterd, eierdooier, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, komijnzaad, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatensaus, ui en vlees

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Ploughman's lunch

Ingrediënten:
bolletje, branston-zuur, brood, cheddar, fruit, gedroogde ham, geitenkaas, kaas, mierikswortel, mosterd, piccalilly, stilton, vlees, worst en zuur uitje

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Levantijnse tharid van sommige christenen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, galanga, gedroogde specerijen, gerookt vlees, kaas, cassia, korianderblaadjes, korianderzaad, ontkiemde tuinbonen, snijbiet, ui, vlees, wijnruit, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Siciliaanse soep met ballen

Ingrediënten:
bladselderij, eieren, kip, half-om-halfgehakt, laurierblaadje, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijnnaaldjes, sjalot, bleekselderij, rozemarijn, ui, varkensgehakt, vers broodkruim, vlees en wortel

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue Provençale 2

Ingrediënten:
armagnac, boerenboter, boerenbrood, boter, eidooier, emmentaler, knoflook, nieuwe aardappels, peterselie, room, stokbrood, truffel, vlees en worstjes

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nordic food trends om over naar huis te schrijven

Ingrediënten:
avocado, bessen, bosbessen, boterham, broodjes, deeg, drop, duindoornbessen, eieren, eiwitten, erwten, gist, haver, ijs, jam, kaas, kaneelbroodje, kardemom, koffie, olie, roggebrood, rum, salmiak, taart, tuinbonen, vlees, wodka, vossenbessen, water, yoghurt, zemelen, zout en zuurdesembrood

Haal meer recepten op...