Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Courgette in tomatensaus
- Ingrediënten:
- citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, suiker, tomaten, ui en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Home made:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch: