Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, gehakt, gember, gula djawa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Spis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: