Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, blanke azijn, bleekselderij, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier: