Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, bruine suiker, citroengras, citroensap, knoflook, komkommer, koriander, maïzena, oestersaus, olie, peper, rijst, rundergehakt, sesamolie, sojasaus, ui, vissaus, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Rauw:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [2]: