408 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broodcourgettefruitgroenteknoflookkomkommerkorianderkruidennotenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstrode uispinazietomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Brasem met paprika, rode peper en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, brasem, citroen, droge sherry, gedroogde rode spaanse peper, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfoliebrood, red snapper, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vis
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Rijst met mosselen en paprika

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, citroen, margarine, mosselen, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Gegrilde paprika falafel

Ingrediënten:
baksoda, bloem, citroen, gedroogde kikkererwten, gemalen koriander, knoflooktenen, komijnzaadjes, paprika, peper en zout, rode ui, tahin en verse peterselie

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...