547 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigemberknoflookkorianderolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirijstrode uisuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Smakelijke bouillon

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, gember, groentebouillon, kandij, lichte sojasaus, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Bouillons (voor roux) - i fondi

Ingrediënten:
boter, braadvocht, groentebouillon, kalfsbeenderen, olijfolie, runderbeenderen, visbouillon, vleesbouillon en water

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch / vis
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Aardappel, honing en Speck

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, groentebouillon, ham, kookroom, slagroom, vloeibare honing, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij Chinese leeuwenkoppen

Ingrediënten:
gedroogde shii-takes, groentebouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, sesamolie, water en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bietensoep

Ingrediënten:
citroensap, elstar, groentebouillon, rode ui, venkelzaad en water

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenstong met maiskroketten en pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, gekonfijte tomaten, groentebouillon, knoflookolie, limoenzest, maiskroketten, pastinaken, varkenstongen, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Pastinaak, appel en ras el hanout

Ingrediënten:
appels, kookroom, groentebouillon, pastinaak, ras el hanout, slagroom, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige orzo met amandelboter

Ingrediënten:
amandelboter, amandelmelk, amandelschaafsel, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, orzo, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Paddestoelen met druiven

Ingrediënten:
bieslook, blauwe druiven, boter, champignon, culinaire room, groentebouillon, maïzena, margarine, oesterzwam, tijm, rode port, shiitake, slagroom en water

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Romige courgettesoep

Ingrediënten:
courgette, finesse room, groentebouillonblokje, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Zilvervliessrijst

Ingrediënten:
boter, gevogeltebouillon, groentebouillon, ui, water en zilvervliesrijst

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Havergort met tomaten

Ingrediënten:
gemalen kaas, groentebouillon, havergort, knoflook, olie, sjalotjes, tomatensap, vleestomaten, water en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...