94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemeieidooiergroentegroentebouillonkippenbouillonkruidenlauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnroomrozemarijntomatenpureeuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aardappel Gratin Met Gruyère En Tijm

Ingrediënten:
boter, gruyère, halfvolle melk, slagroom, tijm, knoflook, uien, vastkokende aardappelen, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappel-spekmaultaschen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, eidooier, gemalen karwijzaad, griesmeel van harde tarwe, knoflook, kruidencroutons, laurier, majoraan, peterselie, rozemarijn, spek, tarwemeel, tijm en ui

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazie-aardappel-kurkummabörek

Ingrediënten:
appelazijn, bier, bruine suiker, bruin mosterdzaad, donker bier, fijne mosterd, filodeeg, gedroogde marjolein, gedroogde tijm, geel mosterdzaad, gemalen kurkuma, zout, knoflook, knoflooktenen, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruimige aardappels, laurierbladeren, mirin, nigellazaad, plantaardige boter, rijstazijn, romanesco, roosjes, sesamzaad, sherryazijn, sjalotten, spinazie, suiker, sumak, verse tijm, wilde rucola, witte wijnazijn en yoghurt

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazie-aardappel-kurkummabörek recept - Food and Friends

Ingrediënten:
appelazijn, bier, bruine suiker, bruin mosterdzaad, donker bier, fijne mosterd, filodeeg, gedroogde marjolein, gedroogde tijm, geel mosterdzaad, gemalen kurkuma, zout, knoflook, knoflooktenen, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruimige aardappels, laurierbladeren, mirin, nigellazaad, plantaardige boter, rijstazijn, romanesco, roosjes, sesamzaad, sherryazijn, sjalotten, spinazie, suiker, sumak, verse tijm, wilde rucola, witte wijnazijn en yoghurt

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Erwtenpudding

Ingrediënten:
aardappel, boter, gele spliterwten, knoflook, kruidnagel, laurier, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en ui

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, eendenvet, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gegrilde rib-eye met bordelaisesaus

Ingrediënten:
aardappel, boter, bruine saus, cavolo nero, knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundermerg, runder ribeye, sjalot en tijm

Soort:
saus / rundvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gigot boulangère

Ingrediënten:
aardappel, banaansjalot, boter, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, laurier, tijm en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier zomer

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, gegrilde puntpaprika's, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidenbloesems, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier, sjalot, tijm, zoete aardappel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Gratin dauphinois met Maredsous

Ingrediënten:
boter, knoflook, maredsous-smeerkaas, oude abdijkaas, peper, room, sjalot, tijm, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Boulangère van drie wortelgewassen

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, knolselderij, pastinaak, salie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier lente

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, boterbonen, citroensap, eidooier, fleur de sel, half-om-halfgehakt, knoflook, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier lente, sjalot, snijbonen, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier herfst

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, butternutpompoen, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...