533 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookkorianderlaurierolieparmezaanse kaaspeterseliepreirijstsuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Broccolisoep

Ingrediënten:
broccoli, citroenmelisse, citroenverbena, dragon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, peper, pijlinktvis, rode chilipeper, sjalot, water en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige orzo met amandelboter

Ingrediënten:
amandelboter, amandelmelk, amandelschaafsel, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, orzo, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige çig köfte

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gerookt paprikapoeder, ijsblokjes, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode chilipeper, sjalot en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakkn uien met Malagawijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken uien met Malagawijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode bonen met rijst

Ingrediënten:
andouillettes, kidneybonen, knoflooktenen, laurierblad, mexicaanse rode bonen, olie, paprika, peper, rijst, selderijstengel, sjalot, ui, varkensschenkel, water, witte beuling en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
vlees / rijst / orgaanvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde porcini, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pomodori, rigatoni, sjalot, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Mul met bonen - triglie con fagioli

Ingrediënten:
bloem, gedroogde cannellinibonen, mul, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse dragon, verse kervel, verse salieblaadjes, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Telor

Ingrediënten:
asem, djahé, eieren, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kunyit, laos, lombok, olie, rode lombok, salamblaadjes, santen, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Orzorisotto

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, orzo, parmezaanse kaas, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Schelpdierenbouillon

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, sjalot, thaise basilicum, water, witte wijn en zwarte peper

Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...