Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Gevulde aardappelen met ham, maïs en kaas
- Ingrediënten:
- aardappelen, cheddar, gouda, ham, maïs, olie, peper, room, uien en zout
- Soort:
- aardappelgerecht / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, ei, gekookte ham, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, serranoham, tijm, ui, vlees, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: