102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercheddareihalfvolle melkknoflookkruimige aardappelnootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode paprikatijmuivleeszout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardappelen met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, kefalotyri, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen in bechamel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, gruyère, knoflook, melk, olijfolie en vleesextract

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gratin van aardappel en taleggio

Ingrediënten:
aardappel, arbequina olijfolie, chardonnay azijn, citroen, knoflook, melk, parmezaanse kaas, radicchio, room, taggiasche olijf, taleggiokaas, tijm en tomaat

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:

Aardappelkoek met Limburgse kaas en stroop

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, gedroogde gist, limburgse kaas, limburgse stroop, melk, olie, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Spaanse aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, ei, knoflook, melk, olijfolie, oude kaas, peper, rode paprika, ui en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Shepherd's pie vs milkman's pie

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, citroen, goudse kaas, john smith's, kalfsgehakt, kastanjechampignons, kippenbouillonblokje, kookroom, laurier, melk, olijfolie, tijm, ui, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...