220 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelbotereieidooiergedroogde gisthoninginstantgistkaneelkarnemelkknoflookkrentenkristalsuikerolieolijfoliepatentbloempoedersuikerrumslagroomsuikertarwebloemvolle melkzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Marokkaanse boerenbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, melk, ongebleekt meel, vloeibare honing, volkorenmeel en water

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Brood met zaadjes

Ingrediënten:
droge gist, gebroken lijnzaad, moutmeel, roggemeel, roomboter, tarwebloem, tarwedesem, volkorenmeel, volle melk, water, zout en zwart sesamzaad

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Vlechtbrood

Ingrediënten:
droge gist, eigeel, honing, moutmeel, tarwebloem, tarwedesem, volkorenmeel, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Volkorenbrood

Ingrediënten:
droge gist, ei, glutenpoeder, honing, roomboter, volkorenmeel, volle melk, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Brood

Ingrediënten:
gedroogde gist, gedroogde meloenpitten, karnemelk, rogge volkorenbloem, tarwe volkorenbloem, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Blauschimmelkäse - Blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelcultuur, calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pide (Turks platbrood)

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Turks / Maleisisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse aux olives

Ingrediënten:
fleur de sel, bloem, gedroogde gist, groene olijven, water, olijfolie, tafelzout, tijm, volle melk, water en zoutvlokken

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Paasbrood - easter bread

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, droge gist, ei, gemalen mahlepi, gemalen weichselkersenpitten, melk, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Grieks / Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Paaskransen

Ingrediënten:
droge gist, eieren, rietsuiker, roomboter, tarwebloem, volle melk, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Limburgse kersenvlaai

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Bruin brood

Ingrediënten:
droge gist, ei, karnemelk, moutmeel, roomboter, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...