675 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelbotercitroenraspeigedroogde gistinstantgistkaneelkrentenkristalsuikeroliepatentbloempeperpoedersuikerrumslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Scones (met gist)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Vlechtbrood

Ingrediënten:
droge gist, eigeel, honing, moutmeel, tarwebloem, tarwedesem, volkorenmeel, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Soufganioth of ponchkes - Chanoeka-jamdonuts

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, droge gist, ei, eidooier, frambozenjam, melk, plantaardige olie, poedersuiker, rode-bessenjam, vanille-essence, water, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mouna au lait - Zoet melkbrood

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, droge gist, ei, eidooier, melk, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Haremnavels met sinaasappelsiroop

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoot, kristalsuiker, melk, plantaardige olie, sinaasappelsiroop en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Hamburger Bun

Ingrediënten:
zwart uienzaad, bloem, citroenolie, eidooier, l-cysteine, maanzaad, reuzel, sesamzaad, suiker, vanille-extract, gist, verzadigd braadvet en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwitten, gist, magere platte kaas, melk, vanille-essence en zoetstof

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...