111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterdragondroge witte wijneieidooiereiwitfrituuroliegroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeterselieroomsjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ontbijtspek, runderlever, verse salieblaadjes, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, peper, reuzel, rundvlees, schapennier, spek, water en zout

Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Lunch uit Het kleine fornuis:

Crostini di fegatini

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kippenbouillon, kippenlever, peper, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Heilbot in saffraansaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisaus - salsa ai porri

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, prei, slagroom, verse bladpeterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gratin van lamsoesters met witlof

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, citroensap, dijonmosterd, kippenbouillon, lamshaas, mozzarella, oud broodkruim, saffloerolie, sjalot, ui, witlof en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Haal meer recepten op...