Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bacon, basilicum, bieslook, boter, citroen, crème fraîche, gerookte zalm, kabeljauw, kippenbouillon, kristalsuiker, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, peper, peterselie, radijs, slagroom, stokbrood, suiker, visbouillon, zalmfilet, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: