Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Gevulde eieren
- Ingrediënten:
- dille, ei, gerookte garnalen, gerookte vis, peper, room, sla, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, eidooier, eikenbladsla, eiwit, gerookte forel, gerookte zalm, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sla, slagroom, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek: