Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, eidooier, gekookte ham, gruyère, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Lunch uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: