52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselamandelspijsbakkersgistbloembotercitroenraspdonkere rumeieidooiereiwitfijne kristalsuikergedroogde gistgriessuikerkaneelkrentenmeelpoedersuikersuikervanillesuikerwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Baba met rum

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Baba met rum

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, honing, melk, rozijnen en rum

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Fluwelen ringtaart - ciambella vellutata

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, melk, rum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Koek van gistdeeg - pinza

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillestokje, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Krentenbrood - fruit loaf

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, krenten, melk, rozijnen, rum, ruwe rietsuiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:

Baba met vers fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, krenten, kristalsuiker, kumquats, melk, passievrucht, rozijnen, rum, vruchtensalade en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Koffiebaba - babà al caffè

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, koffie, melk, rum, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevulde wafeltjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, gist, griessuiker, melk, rum, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

makowiec

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, eidooier, eiwit, boter, gist, honing, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelschil, vanillesuiker en zout

Keuken:
Pools
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Berawecka | Kruidig vruchten-notenbrood

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, gedroogde vijgen, gekonfijte sinaasappel, gemberpoeder, kaneel, melk, peer, rozijn, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tarwebloem, volkorenmeel, walnoten, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Rozijnen rumbaba

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere rum, ei, eierdooier, fijne suiker, gist, melk, rozijn, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Bremer Klaren - Kerststol uit Bremen

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, gekonfijte citroen, gekonfijte sinaasappel, kardamom, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker en gist

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Bienenstich

Ingrediënten:
amandeltopping, bienenstichroom, boter, citroenrasp, ei, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, gist, volkorenmeel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...