Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroensap, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Bijgerecht uit Polpo: