337 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemeieidooiergistkaneelkarnemelkknoflookkristalsuikernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikeruivanillesuikervolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren sodabrood met melk

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, brood, karnemelk, melassestroop, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aspergetaart met bechamel

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, eieren, groene asperge, gruyère, maïzena, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Zoete couscous met saffraan en oranjebloesem

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, saffraan en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Couscous sucré 'seffa' - Zoete couscous

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, poedersuiker en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / nagerecht uit Een kookboek.:

Pannenkoeken met vanille-ijs en druiven

Ingrediënten:
arachideolie, boter, druiven, ei, limoenzest, melk, vanille-ijs, vanillestokje, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Ovenschotel met zeevruchten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cheddar, kippenbouillonblokje, kruimige aardappel, maïs, melk, mosterd, pangasiusfilet, prei, roomboter, winterpeen en zeevruchten

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Rijstpap met krokant bladerdeeg, appel en peer

Ingrediënten:
appel, arachideolie, bladerdeeg, boter, bruine suiker, citroenzest, dessertrijst, eidooier, elixer d anvers, gecondenseerde melk, karnemelkijs, melk, peer, saffraan, snelkookrijst en stadshoning

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocoladegalette

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, walnoten, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeiencoulis, aardbeiensiroop, arachideolie, bloem, bloemsuiker, boter, citroencress, eetbare bloemetjes, ei, geklaarde boter, kristalsuiker, melk, roompoeder, vanillestokjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sint-Jacobsvrucht met bloemkool, wilde waterkers en hazelnoot

Ingrediënten:
arachideolie, barbarakruid, bloemkool, boter, creme van gefermenteerde knoflook, hazelnoten, laurier, limoensap, melk, olijfolie, peper, piment d'espelette, room, sint-jacobsschelpen, steranijs, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hazenrug 'harlequin' met pastinaak en savooikool

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, hazenruggen, knoflook, laurier, melk, pastinaken, peper, room, saus bij hazenrug, savooiekool, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / wild / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mouna au lait - Zoet melkbrood

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, droge gist, ei, eidooier, melk, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...