198 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcitroenschileieidooiereiwitfruitgistkaneelkarnemelkkrentenkristalsuikernootmuskaatolijfolierumslagroomsuikervanillesuikervolle melkwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Pastiera Napoletana - Paastaart

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappelbloesemwater, sukade, tarwekorrels, zoet gebakdeeg en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Ontbijt uit Culinaria Italia:

Ontbijtcake - bensone

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, melk, poedersuiker, suiker, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Spaans

Diner / nagerecht uit Spaans:

Vederlichte beignets

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, poedersuiker, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, kristalsuiker, poedersuiker, zoete gecondenseerde melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, gist, melk, poedersuiker, roomboter, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / frituur / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroenbroodjes uit Whitby - Whitby lemon buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:

Calas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, crème fraîche, ei, frituurolie, gemalen kaneel, gemberpoeder, jam, kortkorrelige rijst, melk, nootmuskaat, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Creools / Noord-Amerikaans
Soort:
rijst / koek en gebak / frituur
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Manchester tart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, frambozenjam, gekonfijte kers, kokosschilfers, melk, poedersuiker, rietsuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, crème de cassis, ei, kersen zonder pit, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bigarreaux, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, krenten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen, stemgember en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
amandelspijs, appel, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappelsnippers, gist, krenten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Christollen - Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, bakkersgist, boter, citroenrasp, eidooier, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Abrikozen-rijsttaart

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, bloem, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, gemalen amandelen, melk, poedersuiker, rijst, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...