93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelbaking sodabotercitroensapcitroenschilcrème fraîcheeieiwitfruitkaneelkarnemelkkristalsuikernootmuskaatolijfoliepoedersuikerroomslagroomsuikervanillearomavolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Rosquillas met citroen

Ingrediënten:
anisette, bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, poedersuiker, reuzel en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-maanzaadpannenkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenzest, druivenpitolie, ei, maanzaad, maïsolie, melk, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Citroen-meringuecake

Ingrediënten:
boter, citroen, eieren, eiwitten, bloem, boter, karnemelk, lemoncurd, zout, suiker, bakpoeder, zout en water

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Citroen-maïscake met bosbessensaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbes, boter, citroenrasp, citroensap, ei, geblancheerde amandelen, gemalen kaneel, karnemelk, kokossnippers, maïsmeel en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Delizia al limone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker, limoncello, melk, poedersuiker, room, vanille extract en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Lemon mug cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, lemoncurd, melk, suiker en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Bosbessen-karnemelktaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbessen, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, nootmuskaat en rietsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Cake met gekarameliseerde nectarines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, mascarponeroom, melk, nectarine en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pisciotta - Olijfcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, marsala, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroenbroodjes uit Whitby - Whitby lemon buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Abrikozengangmaker

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenconfiture, amandelspijs, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, ei, melk, patentbloem, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Belgian buns uit de 18e eeuw - Belgian buns, 18th century

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, nootmuskaat en poedersuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Kranskoek - ciambellone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, melk, mistrà, natron, rozijnen, suiker, suikerstrooisel en zilverkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...